Párová terapie

Párová terapie je určena pro manželské či partnerské dvojice bez ohledu na věk, pohlaví nebo formu vztahu. Každý pár je jedinečný a prochází vlastním vývojem. Pokud pár narazí na překážku, kterou neumí sám překonat, je vhodné vyhledat odbornou pomoc.

Co znamená párová terapie?

Věříme, že každý pár je jedinečný a prochází svým vlastním vývojem stejně tak, jak se zároveň individuálně vyvíjí každý z partnerů. Někdy se může stát, že ve vztahu narazíte na překážku, kterou neumíte společně překonat. Je možné, že váš vztah začíná váznout a vy si nejste jisti, proč se tak děje. Možná hledáte způsoby, jak zachránit svůj vztah, nebo přemýšlíte o jeho ukončení. Možná se budete chtít se situací smířit a vztah poklidně uzavřít. Žádné téma u nás není tabu. V NEO Centru nabízíme bezpečné prostředí, kde můžete vyjádřit své obavy a přání, ať už na partnerskou terapii přicházíte s čímkoliv.

Úkolem terapeuta je být nestranný a partnerskou situaci nijak nehodnotit Věříme, že svému vztahu rozumíte nejlépe. Terapie vám pomůžeme pojmenovat problém a uvědomit si, na čem by bylo dobré pracovat. Podmínkou párové terapie je účast obou partnerů. Pokud se jeden z partnerů necítí být na párovou terapii připraven, tak je samozřejmě možné, aby alespoň jeden z páru navštěvoval individuální terapie, dokud se jeho partner nebude cítit připraven na párové terapie.

Nabízíme i možnost pracovat s párem terapeutů (ženou a mužem), což může do terapie přinést větší genderovou vyváženost a bohatost pohledů.

V případě párové terapie pracují v terapeutickém páru Martina Stralczynská a Radek Němec.

Cena této služby

Sezení si můžete zakoupit po jednotlivých sezeních nebo v balíčcích po 10 sezeních. Při zakoupení balíčku 10 sezení získáte 10% slevu. Zaplatíte tedy jen 9 sezení a 10. máte zdarma. Sezení trvá 80 minut. 

Cena jednoho sezení s jedním terapeutem je 2800 Kč.

Cena jednoho sezení se dvěma terapeuty je 3900 Kč.

Specialisté pro tuto službu

PhDr. Kateřina Marklová

Odborná ředitelka NEO Centra, Ředitelka K1, Klinická psycholožka, Psychoterapeutka

Bc. Jiří Vacek, MBA

Ředitel Kliniky 2, Terapeut

 

Mgr. Irena Pilařová, MBA

Psycholožka, Psychoterapeutka

Mgr. Miroslava Pešlová

Klinická psycholožka, Terapeutka

Bc. et Bc. Radek Němec

Adiktolog, Terapeut

Bc. Martina Stralczynská

Terapeutka