Tyto Zásady cookies byly naposledy aktualizovány 5. 10. 2023 a vztahují se na občany a osoby s trvalým pobytem v Evropském hospodářském prostoru.

1. Úvod

Naše webové stránky https://neocentrum.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

2. Co jsou soubory cookies?

Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

3. Co jsou skripty?

Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

4. Co je to webový maják?

Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

5. Cookies

5.1 Technické nebo funkční soubory cookies

Některé soubory cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například položky zůstanou v nákupním košíku, dokud nezaplatíte. Tyto cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

5.2 Statistické cookies

Statistické soubory cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Díky těmto statistickým cookies získáváme přehled o používání našich webových stránek. Žádáme vás o povolení k ukládání statistických souborů cookies.

5.3 Reklamní soubory cookies

Na tomto webu používáme reklamní soubory cookies, což nám umožňuje přizpůsobit reklamy za vás a my (a třetí strany) získáváme informace o výsledcích kampaně. To se děje na základě profilu, který vytvoříme na základě vašeho kliknutí a surfování na https://neocentrum.cz a mimo něj. S těmito cookies jste jako návštěvník webu spojeni s jedinečným ID, takže se stejná reklama například nezobrazuje více než jednou.

5.4 Marketingové/Sledovací cookies

Marketingové/sledovací cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke sledování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely.

Protože tyto soubory cookies jsou označeny jako sledovací, žádáme vás o jejich povolení.

5.5 Tlačítka sociálních médií

Na naše webové stránky jsme zahrnuli obsah od Facebook, Twitter a LinkedIn k propagaci webových stránek (např. „like“, „pin“) nebo sdílení (např. „tweetování“) na sociálních sítích jako Facebook, Twitter a LinkedIn. Tento obsah je vložen s kódem odvozeným z Facebook, Twitter a LinkedIn a umísťuje soubory cookie. Tento obsah může ukládat a zpracovávat určité informace pro personalizovanou reklamu.

Přečtěte si prohlášení o ochraně osobních údajů těchto sociálních sítí (které se mohou pravidelně měnit) a přečtěte si, co dělají s vašimi (osobními) údaji, které zpracovávají pomocí těchto souborů cookies. Získaná data jsou v maximální možné míře anonymizována. Facebook, Twitter a LinkedIn se nacházejí ve Spojených státech.

6. Umístěné cookies

Užívání
Používáme Wistia pro zobrazení videa. Čtěte více
Statistické
Název
Expirace
trvalé
Funkce
Uchovávat, pokud uživatel viděl vložený obsah
Marketingové
Název
Expirace
trvalé
Funkce
Uchovávat provedené akce na webových stránkách
Užívání
Používáme Elementor pro tvorba obsahu. Čtěte více
 
Statistické (anonymní)
Název
Expirace
trvalé
Funkce
Uchovávat provedené akce na webových stránkách
Užívání
Používáme Hotjar pro tepelné mapy a záznamy obrazovky. Čtěte více
 
Funkční, nezbytně nutné
Název
Expirace
relace
Funkce
Užívání
Používáme Google Analytics pro statistiky webových stránek. Čtěte více
 
Statistické
Název
Expirace
1 den
Funkce
Uchovávat a počítat zobrazení stránek
Užívání
Používáme Polylang pro správa překladů. Čtěte více
 
Předvolby
Název
Expirace
trvalé
Funkce
Uchovávat nastavení jazyka
Užívání
Používáme Facebook pro zobrazení posledních příspěvků na sociálních sítích a/nebo tlačítek pro sdílení na sociálních sítích. Čtěte více
 
Marketingové
Název
Expirace
2 roky
Funkce
Uchovávat poslední návštěvu
Název
Expirace
1 rok
Funkce
Uchovávat podrobnosti o účtu
Název
Expirace
3 měsíce
Funkce
Uchovávat jedinečné ID relace
Název
Expirace
3 měsíce
Funkce
Zajistit zobrazování reklam nebo opětovné cílení
Název
Expirace
90 dní
Funkce
Uchovávat přihlášené uživatele
Název
Expirace
3 měsíce
Funkce
Uchovávat a sledovat návštěvy napříč webovými stránkami
Název
Expirace
2 roky
Funkce
Poskytnout prevenci podvodů
Název
Expirace
30 dní
Funkce
Uchovávat jedinečné ID uživatele
Název
Expirace
2 roky
Funkce
Uchovávat podrobnosti o prohlížeči
Název
Expirace
1 rok
Funkce
Uchovávat podrobnosti o účtu
Funkční, nezbytně nutné
Název
Expirace
1 týden
Funkce
Získat informace o rozlišení obrazovky
Název
Expirace
90 dní
Funkce
Poskytnout prevenci podvodů
Název
Expirace
relace
Funkce
Uchovávat a sledovat, zda je karta prohlížeče aktivní
Užívání
Používáme Twitter pro zobrazení posledních příspěvků na sociálních sítích a/nebo tlačítek pro sdílení na sociálních sítích. Čtěte více
 
Funkční, nezbytně nutné
Název
Expirace
trvalé
Funkce
Poskytnout funkci vyrovnávaní zátěže
Marketingové
Název
Expirace
trvalé
Funkce
Uchovávat, pokud uživatel viděl vložený obsah
Užívání
Používáme LinkedIn pro zobrazení posledních příspěvků na sociálních sítích a/nebo tlačítek pro sdílení na sociálních sítích. Čtěte více
 
Marketingové
Název
Expirace
2 roky
Funkce
Uchovávat podrobnosti o prohlížeči
Název
Expirace
1 měsíc
Funkce
Zajistit zobrazování reklam nebo opětovné cílení
Název
Expirace
3 měsíce
Funkce
Uchovávat podrobnosti o prohlížeči
Název
Expirace
30 dní
Funkce
Zajistit zobrazování reklam nebo opětovné cílení
Název
Expirace
1 den
Funkce
Uchovávat provedené akce na webových stránkách
Název
Expirace
2 roky
Funkce
Uchovávat provedené akce na webových stránkách
Název
Expirace
relace
Funkce
Poskytnout různé funkce napříč stránkami
Funkční, nezbytně nutné
Název
Expirace
10 let
Funkce
Uchovávat předvolby ochrany osobních údajů
Název
Expirace
relace
Funkce
Poskytnout různé funkce napříč stránkami
Užívání
 
 
Účel čekající na zjištění
Název
loglevel
Expirace
Funkce
Název
cmplz_consenttype
Expirace
365 dnů
Funkce
Název
e_site-editor
Expirace
Funkce
Název
WP_DATA_USER_1
Expirace
Funkce
Název
e_library
Expirace
Funkce
Název
cmplz_consented_services
Expirace
365 dnů
Funkce
Název
cmplz_marketing
Expirace
365 dnů
Funkce
Název
cmplz_policy_id
Expirace
365 dnů
Funkce
Název
cmplz_statistics
Expirace
365 dnů
Funkce
Název
cmplz_preferences
Expirace
365 dnů
Funkce
Název
cmplz_functional
Expirace
365 dnů
Funkce
Název
cmplz_banner-status
Expirace
365 dnů
Funkce
Název
_ga_SGXY58DZS7
Expirace
Funkce
Název
_ga
Expirace
Funkce
Název
_hjid
Expirace
Funkce
Název
WP_DATA_USER_6
Expirace
Funkce
Název
KC_TMPL_CACHE
Expirace
Funkce
Název
_grecaptcha
Expirace
Funkce
Název
KC_Configs
Expirace
Funkce
Název
_pk_ref.93734.159a
Expirace
Funkce
Název
_pk_ref_93734_159a
Expirace
Funkce
Název
googlesitekit_1.70.0_modules::analytics::report::870f60630878ad78f91c7c8319012279
Expirace
Funkce
Název
googlesitekit_1.70.0_modules::analytics::report::00f438c2304b2fa1903401de2adef7bd
Expirace
Funkce
Název
googlesitekit_1.70.0_modules::search-console::searchanalytics::b99239f6b5f05ef5979a4db00b8a070b
Expirace
Funkce
Název
googlesitekit_1.70.0_modules::analytics::report::31c5b65eda89a1f09a4babfb7ee775cb
Expirace
Funkce
Název
_hjAbsoluteSessionInProgress
Expirace
Funkce
Název
_hjFirstSeen
Expirace
Funkce
Název
_hjSession_3011894
Expirace
Funkce
Název
_hjIncludedInPageviewSample
Expirace
Funkce
Název
_hjIncludedInSessionSample
Expirace
Funkce
Název
_hjDonePolls
Expirace
Funkce
Název
_gat_UA-101471716-1
Expirace
Funkce
Název
WP_DATA_USER_5
Expirace
Funkce
Název
hjViewportId
Expirace
Funkce
Název
_hjRecordingLastActivity
Expirace
Funkce
Název
_hjRecordingEnabled
Expirace
Funkce
Název
tablesorter-savesort
Expirace
Funkce
Název
WP_DATA_USER_2
Expirace
Funkce
Název
__gtm_referrer
Expirace
Funkce
Název
__gtm_campaign_url
Expirace
Funkce
Název
wp-autosave-1
Expirace
Funkce
Název
WP_PREFERENCES_USER_1
Expirace
Funkce
Název
e_kit-elements-defaults
Expirace
Funkce
Název
_hjIncludedInSessionSample_3011894
Expirace
Funkce
Název
WP_PREFERENCES_USER_16
Expirace
Funkce
Název
_gac_UA-101471716-1
Expirace
Funkce
Název
WP_PREFERENCES_USER_17
Expirace
Funkce
Název
_ga_EWGVTHWVQW
Expirace
Funkce
Název
_ga_BRX49TEMK8
Expirace
Funkce
Název
cc_cookie
Expirace
Funkce
Název
_ga_Z4MP4PXRVQ
Expirace
Funkce
Název
_ga_6R52NLCTYD
Expirace
Funkce
Název
mp_a36067b00a263cce0299cfd960e26ecf_mixpanel
Expirace
Funkce
Název
hjActiveViewportIds
Expirace
Funkce
Název
_ga_YBSNZJRFW6
Expirace
Funkce
Název
web-vitals-extension-metrics
Expirace
Funkce

7. Souhlas

Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Jakmile kliknete na „Uložit předvolby“, vyjadřujete svůj souhlas s používáním kategorií souborů cookies a doplňků popsaných ve vyskakovacím okně a v těchto Zásadách cookies. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

7.1 Správa nastavení souhlasu

Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.

Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely.

Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.

8. Povolení/zakázání a odstranění cookies

Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.

Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

9. Vaše práva týkající se osobních údajů

Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

  • Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.
  • Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.
  • Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.
  • Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.
  • Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.
  • Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.

Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Kontaktní údaje najdete ve spodní části těchto Zásad používání souborů cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

10. Kontaktní údaje

V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookies a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

Cerad s.r.o.
Doudova 545/9, Podolí, 147 00 Praha 4
Česká republika
Web: https://neocentrum.cz
E-mail: zc.murtnecoen@ofni

Tyto Zásady cookies byly synchronizovány s cookiedatabase.org dne 18. 2. 2022